Dagens slinga: BLÅ GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: [email protected]

Nyhetsbrev v.35

Hej!

Vi inleder ny vecka med de sista dagarna i augusti.
Augusti har varit lite sämre greenfeemässigt än juli, - vi märkte stor skillnad under förgående vecka då alla var tillbaka i skola och många på jobb igen. Men redan nu kan vi se att september månad ser väldigt bra ut med boende och golfpaket!

I helgen som gick tävlade 72 Hökensåsspelare i SkandiaMäklarnas scramble-tävling. Grattis till bröderna Tegnelund och Andreas Perdin som tog hem tävlingen! Grattis också till Birgitta Karlsson som gjorde hole-in-one på röd 6:a! Vill ni se bilder från tävlingen så klickar ni er in på vår sida på facebook eller titta här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/skandiamaklarna-open

Damscramble på onsdag 30/8 kl. 17.00. 9 hål och därefter gemensam fika. Tävlingsavgiften (40 kr) går direkt tillbaka som prispengar efter avslutad tävling och därför är det kontanter som gäller. Anmälan senast tisdag kl. 15.00 till kansliet.
Alla ni damer som är nybörjare i golfen nu efter sommarens kurs – detta är ett perfekt tillfälle att på ett lättsamt och roligt sätt prova på en tävling, den passar alla och alla kan vara med och bidra. Dessutom får ni hjälp av vana golfspelare, så passa på! Damkommittén välkomnar!

I veckan håller vi alla tummar för både H60 och H75 som gått vidare som vinnare från sina seriespelsgrupper och som nu spelar sina finalspel. På onsdag hejar vi på H75 i Alingsås och på lördag på våra H60-spelare i Mariestad. Lycka till!

 

Ha en bra vecka, vi ses här på Åsen!
Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: [email protected]