Dagens slinga: BLÅ GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: [email protected]

Nyhetsbrev v.32

Hej!

En vecka av augusti har nu passerat. Sammanställningsvis i juli hade vi en bit över 1000 greenfeegäster hos oss, vilket är fint! En bra boendemånad har det också varit och det ser ut som det fortsätter i augusti!

Vi har en del tävlingar framöver, och dessutom kör snart gruppträningarna med Laban igång igen:

SAJ förmedlingsbyrå har sin tävling till Jesper Lindbloms minne nu på fredag den 11/8. SAJ tar en anmälningsavgift på 200 kr som tillskänks fonden, och vi på Hökensås har som vanligt tävlingsgreenfee för de tävlande som inte har medlemskap på Hökensås GK. Inbjudan till tävlingen har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/saj-foretagsgolf Samling för alla 08.00 och shotgunstart 09.00.

Klubbmästerskapet infaller nu på söndag den 13/8 och tävlingskommittén inbjuder alla att delta i både åldersklasser och öppna klasser. Inbjudan har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/km

I samband med vår kräftskiva den 26 augusti inbjuder SkandiaMäklarna till sin tävling SkandiaMäklarna open, 3-mannascramble 18 hål från kl. 11.00 samma lördag. Passa på att tävla på dagen och ät Vätternkräftor och goda pajer med oss på kvällen! Två skilda anmälningar – till tävlingen via Min Golf och till kräftkalaset via kansliet, [email protected] eller 0503-160 59 . Begränsat antal platser tillkvällen så först till kvarn gäller. Inbjudan till kräftkalas: http://www.hokensasgk.org/nyheter/inbjudan-till-kraftkalas
Inbjudan till tävlingen har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/skandiamaklarna-open

 

Labans dam- och herrträningar drar igång nästa vecka, 16/8, 17/8 för damerna och den 20/8 för herrarna. Glöm inte att anmäla er i god tid! Precis som tidigare gäller 50 kr/person för en timmas träning med pron i grupper om minst 4 och max 8. Ett bra tillfälle för alla er som under sommaren tagit grönt kort och vill komplettera eller gå över från fadderrundorna! Anmälan till kansliet.

De vanliga fadderrundorna fortsätter också med start den 21/8 igen. Anmälan även till detta.

Juniorerna drar igång igen med golfkul den 15/8 och juniorträningen den 17/8. Separat inbjudan läggs snart ut under juniorfliken här på hemsidan och på facebook under Hökensås juniorer - sidan.

 

Glöm nu inte att anmäla er till allt – vare sig tävlingarna eller träningarna och framför allt inte kommande fest!

Ha en fin vecka,

Malin


Välkommen att höra av dig med frågor eller synpunkter i vårt medlemsforum
- bana och anläggningsarbeten banchef Stellan Rylander, administration och tävlingsverksmahet klubbchef Malin Ingsten.

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: [email protected]