Dagens slinga: RÖD GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: [email protected]

Månadsbrev oktober/ januari 2020

Januari:

Hej medlemmar!

Här kommer ett månadsbrev för januari. Vi är nu taggade på en ny golfsäsong med massor av roliga nyheter! Styrelse, personal och kommittéer kommer ha en uppstartsträff den 9 februari, där vi går igenom och sätter säsongen 2020 för vår klubb!
 

Det nya världshandicapssystemet införs 1 mars. Vår regel och HCP-kommitté hälsar att de i veckan träffas för möte och sätter sig in i allt som kan komma att bli frågor kring så att de kan informera och svara er medlemmar. En medlemsinformation kommer att komma i ämnet under nästa månad, men redan nu kan ni själva läsa mycket på: https://golf.se/for-spelaren/regler--handicap/varldshandicapsystemet/

 

Vi kommer under tidig vår bjuda in alla medlemmar som inte riktigt kommit igång med sin golf, i ett koncept som vi kallar ”Mot 36 på 36 timmar”. Det kommer vara en tredagarskurs med olika hålltider och där man kommer och går och är med på de delar man känner att man behöver och kan – så mycket eller så lite man vill. Vi vänder oss till alla medlemmar som ligger mellan 36 och 54 i hcp. Känner ni er osäkra på ert fortsatta golfspel, så avvakta tills ni givit denna kurs en chans – så hoppas vi att ni är laddade för en riktig golfvår hos oss! Datum kommer i nästa utskick!

 

Rangen kommer att rustas upp på flera sätt till nya säsongen! Till att börja med är det nu belysning som ska sättas upp, som gör att vi kan komma igång tidigare på säsongen med träning, och dessutom kan rangen nyttjas senare på kvällen. Mer nyheter på rangen kommer i senare brev!

 

Vi påminner er som missat er medlemsfaktura som kommit via e-posten i början av december. Har ni tappat bort den eller missat att ni fått den så kontakta kansliet. Fakturan ska vara betald senast sista februari. Möjlighet att ha månadsbetalning på kostnaden finns också.
Dessutom påminner vi om att golfsporten sedan två år ingår som avdragsgillt i friskvårdsbidraget, och att ni som arbetar ska fråga er arbetsgivare om friskvårdsbidrag till er spelrätt. Allt som behövs är ett kvitto från oss på Hökensås som styrker er inbetalning, sedan kan ni få tillbaka delar eller hela beloppet från er arbetsgivare.

 

Vår samarbetspartner SAJ Förmedlingsbyrå AB bjuder in medlemmar och kommittéordförande till en inspirationsmorgon i Hjo med frukost på café Guldkanten den 18 februari. Det är Jonas Hagström som föreläser om att ”våga säga ja”. Läs mer här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/saj-bjuder-in-jonas-hagstrom

 

 

 

Ha en fortsatt fin vecka!

Malin Ingsten
-----------------------------------------------------------------------------------------


Oktober:
Hej!

Här kommer ett månadsbrev för oktober månad och vi sammanfattar det sista av säsongen.
 

Vi har haft höstårsmöte och ni har fått ett referat från det mötet tidigare i veckan. Om ni missat det så finns det här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/referat-hostarsmote

Hedersnålen infördes för ett par år sedan, och nästa nål kommer delas ut på vårårsmötet. Styrelsen utser en eller flera personer som gjort betydande insatser för klubben under en lång tid eller under det gångna året och vi vill gärna involvera er medlemmar genom att komma med förslag. Det kommer under vinterperioden komma ett utskick där ni kan nominera den ni tycker är en riktigt god Hökensåsmedlem! Tänk igenom det och var delaktig när ni får nomineringsblanketten framöver.
 

Från och med 28 oktober (måndag) så är blå och gul slinga stängd för säsongen. Den röda är fortsatt öppen om alla följer de föreskrifter som sätts upp beroende på väderlek och temperatur. Klubbhuset är öppet under dagtid för toalett och fikamöjligheter (egen medhavd fika gäller, och egen städning efter sitt fika gäller)

 

Vi ser över möjligheterna att i det lilla rusta upp stugorna. Har ni möbler, lampor, mattor eller någon elektronik hemma som ni tänkt er göra er av med, men som är fullt funktinell, fota det och skicka till oss, så hör vi av oss om det är något vi kan tänka oss att bevara till stugorna. OBS! Kom inte upp med något innan vi sagt att vi i så fall vill ha det. Skicka bild på [email protected]  eller 070-630 08 90

 

Vi lyfter våra två största samarbetspartners lite extra här också, dels är det Ramirent som under hela säsongen bidragit med inlån av maskiner och som lämnat ett erbjudande om säsongstoaletter inför 2020. Vi hoppas vi ska kunna få ordning på skötseln av dessa bara, så kommer det att finnas två extra toaletter ute på banan nästa år! Tack Ramirent för er hjälp till oss!
Den andra partnern vi vill lyfta fram just i denna tid är hotell Bellevue, som vi samarbetar med genom golfpaketen, och kommer göra ännu mer nästa år. Nu  har de julborden klara att boka. Kika in här om ni vill boka: http://www.hokensasgk.org/nyheter/jul-nyar-pa-samarbetspartner-hotell-bellevue

 

I veckan kommer ett erbjudande om digitalt köp av Golfhäftet från oss, -har ni tänkt att köpa det så invänta, så ni kan gynna er egen klubb!

Ha det gott!
Malin Ingsten

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: [email protected]