Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: [email protected]

Månadsbrev November

Hej på er!

November månad är inledd och vi har gått från att arbeta med 2016 till att förbereda 2017.

För en vecka sedan var det höstårsmöte på klubben och för er som är intresserade av vad som beslutades går det bra att läsa referatet genom att klicka här:

www.hokensasgk.org/nyheter/referat-fran-arsmote

Där finns även verksamhetsplan och en sammanfattad version av resultatet på den enkät vi genomförde för ett tag sedan.
Vi har valt att inte lägga ut budgeten och de ekonomiska rapporterna på hemsidan, men som medlem har ni möjlighet att tillgå den via kansliet vid förfrågan. Vid årsmötet kunde vi hur som helst fastställa att det ekonomiska läget är stabilt och ser bra ut inför årsslutet.
 
I övrigt:

Eftersom vi fick vår första snö i veckan och även haft det kallt på morgonen är det noga att ni nu följer anvisningarna vid parkeringstavlan och första tee om ni ska ut och spela. Bland annat att undvika att beträda greenerna vid frost och respektera att använda fairwaymattor när det krävs. Under vintern kommer den röda singan vara öppen.

Kansliet har nu minskat sina öppettider och finns endast på plats måndag, onsdag och torsdag förmiddag. Vill ni komma i kontakt med oss däremellan går det bra att maila på [email protected]

Omklädningsrummen är nu låsta men klubbhuset står tillsvidare öppet mellan 08.00-16.00 där toaletter och möjlighet att sitta i värme finns.
 
Nu blir kontakten mer sporadisk, inga nyhetsbrev skickas ut veckovis nu under vintern, men har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss så bara hör av er!

Trevlig helg
Malin Ingsten
 
 
 
 
 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: [email protected]