Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Städdagar lördag den 6 april samt söndag den 14 april

Klubben genomför 2 städdagar under våren, den första är lördagen den 6 april och den andra är söndagen den 14 april. Vi kör mellan 09.00-13.00 bägge dagarna. Anmäl er gärna till kansliet på  info@hokensasgk.org så har vi ett hum om hur många som kan väntas dyka upp vardera helg. 
 

Ni går bort till verkstaden när ni kommer för att anmäla er och få uppgifter tilldelade. Alla tar med en kratta, och bra kläder för städ.
Huvudinriktningen blir så klart banan. Hålvärdarna tar med det som krävs för just sitt hål, men observera att vi vid behov styr om även dessa grupper och uppgifter till det som är mest relevant för banan vid uppstart. Vi kommer även ha uppgifter som avser klubbhus och torpen. 

 

Vi hoppas att så många som möjligt känner sig manade att göra detta viktiga jobb för klubben. Det blir en väldig skillnad både för oss själva och för gäster.

Eftersom alla är ute på banan är det egen matsäck som gäller dessa dagar. 
Kaffe finns dock att hämta i klubbhuset för de som vill.

Efter genomförd städdag finns värdecheck på 350 kronor att hämta ut i kansliet. Observera att ni alla ska ha anmält er ankomst vid verkstaden för att få hämta ut denna. 

Varmt välkomna!

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org