Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Samarbete med Brevikens GK

Hej Hökensås-medlemmar!

Nu avslutar vi januari och är ”på rätt sida” igen – mot våren!
I kansli, styrelse och kommittéer förbereds säsongen för fullt och efter den 10/2 då vi haft vår egen planeringskonferens kommer ett aktivitetsprogram och en konkret lista på vad som ska ske under 2019 att kommuniceras ut till er.


Vad vi redan nu vill presentera är att vi under vintern haft ett antal sittningar med Brevikens Golfklubb. Detta därför att vi från vår klubb tror att samarbete gynnar oss båda. Som två klubbar på ett litet upptagningsområde finns möjligheter att växa starkare inom båda klubbarna, istället för att konkurrera mot varandra. Vi har fått en bra dialog med Breviken som mött upp vår förfrågan att i år prova detta i ett försiktigt stadie på följande sätt:

*Gemensam vinterträning. Under februari och mars månad kommer Hökensåsmedlemmar och Brevikens medlemmar ha möjlighet att anmäla sig till svingträning i Brevikens inomhushall. Det är vår tränare Oskar Lejonberg som kommer att hålla i grupplektioner, 6 personer/tillfälle för 100 kr/person och tillfälle. I hallen finns också möjlighet till att bli filmad för att få en bättre uppfattning om rörelsemönster med mera. Första tillfället är redan 3 februari, och ni läser mer om
det på länken här: https://www.facebook.com/Oskar-Lejonberg-Golf-419690335466259/
Seniorer har en tid och juniorer en egen.

Upplägg februari & mars månad:
Seniorträning på Breviken med Oskar söndagar kl. 13.00-14.30
Juniorträning på Breviken med Oskar söndagar kl. 14.30-16.00
Anmälan till Oskar på oskarlejonberg@gmail.com eller 073-6532156
100 kr/tillfälle och först till kvarn.

*Utöver gruppträning med Oskar erbjuds Hökensås medlemmar att under dagtid nyttja Brevikens träningslokal för egen individuell träning mellan 08.00-20.00. Detta erbjuder Breviken kostnadsfritt resterande vinterperiod för att ni ska ha chans att prova på möjligheten. Ingen bokning krävs och dörren ner till lokalen i källaren är öppen dessa tider.

*Ett förmånligt greenfeepris mellan klubbarna på 150 kr vardag och 200 kr helg och högsäsong.

*Tävlingsgreenfee mellan våra medlemmar på respektive klubb sänks till endast 100 kr. Med denna rabatterade förmån som bara gäller mellan Hökensås och Brevikens medlemmar hoppas vi kunna få ett utbyte av tävlande mellan oss på till exempel golfveckorna. Vi kommer också att marknadsföra varandras tävlingar.

*Breviken kommer när säsongen drar igång att nyttja Oskar under måndagar för sin handigolf, junior samt seniorträning (den dag som han under förgående år inte hade några åtaganden hos oss) och vi fortsätter som vanligt med samma dagar som tidigare. Uppdaterat schema med våra aktiviteter kommer inom några veckor till er.

*Oskar kommer hålla grönt kort lektioner på både Hökensås GK och Brevikens GK, dock inte samma helger. Vi kommer också ha en öppenhet att kunna skicka nybörjare att utbildas hos varandra, om den ena klubben inte får ihop tillräckligt med deltagare för en grönt kort kurs.

*Gemensamma läger mellan Hökensås och Brevikens juniorer kommer ordnas, och också möjligheten att förlägga juniorträningar eller juniortävlingar på varandras banor, för att våra unga ska få prova på att åka till annan bana och spela.

 

Vi hoppas att detta ska falla väl ut och att ni medlemmar kan känna att vi med gemensamma krafter kan erbjuda er ännu mer än tidigare. Börja med att prova på vinterträningen för Oskar!Den börjar alltså redan nu på söndag!

 

Mer information kommer att finnas på hemsidan framöver. Är någonting oklart frågar ni oss i kansliet eller Oskar.

 

Trevlig vecka, så hörs vi snart igen!

 

/Malin

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org