Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.40

Hej

I veckobrevet för v.40 börjar vi med att gratulera Mastersvinnaren Jonas Pettersson som kan titulera sig mästarnas mästare på Hökensås 2018. I söndags vann han Masters bland de 29 deltagande från säsongens tidigare 1:a och 2:a pristagare som deltog.
 

Seniorerna har just avslutat sin säsong av seniorgolf och totalsegrare i A-klassen blev Pära Bjurström, och i B-klassen Lubomir Stavrev. Stort grattis! Det blir tomt på tisdagarna framöver men vi önskar er alla varmt välkomna till vårsäsongen igen. Stort tack till seniorkommitténs Anders, Annika, Ulf, Hasse och Marianne som roddar gänget så bra!
 

Lika så ska golfkuls ideella ledare tackas för säsongen som gått. Många föräldrar är involverade men ett extra tack till Christoffer Olbrich och Daniel Strid som lagt ner extra kraft på årets yngsta för att ge dem roliga tisdagar hos oss.
 

Nästa vecka har STC gym i Hjo ett erbjudande till alla medlemmar på Hökensås Golfklubb att prova på träningskonceptet easyline, få rätt förutsättningar och anpassa träningen inför golfsäsongen 2019, dessutom en rundtur på gymmet.
Två tillfällen; 9/10 kl. 14.00 eller 10/10 kl. 10.00. Många av våra golfare är redan aktiva på gymmet så passa på att introduceras du som inte är det ännu! Bra komplement för att hålla igång under vintersäsongen.

 

Oskar (som nu flugit iväg till Wien för studier under vintern) tackar alla som deltagit i hans träningar under säsongen och tackar också för alla bollar han fått från medlemmar. Dessa har nyttjas väl till nybörjarna och de yngres träning. Oskar återkommer som tränare 2019!
 

I shopen har vi 20% på stickat just nu – välkomna att fynda varma tröjor!

 

Med vänlig hälsning
Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org