Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.27

Hej!

Välkomna till juli månad på golfbanan!

Seniorgolfen har nu sommaruppehåll under några tisdagar framöver. 30 juli är ni åter på banan igen.

 

Det samma gäller nu golfkul för våra minsta. Golfkul har sitt sista tillfälle nu i morgon, 2 juli, och tar sedan sommarlov fram till 6 augusti då nästa tillfälle blir.
Juniorträningen och tjejträningen på onsdagar fortsätter dock som vanligt. Dock är juniorträningen kl 17.00 samarrangerad med ”sommaraktivitet golf” som är i samarbete med Hjo kommun, vilket innebär att vi bjuder in helt nya ungdomar att prova på golf under sitt sommarlov, och blandar dessa till ordinarie juniorträning.

 

Medlemsträningen i grupp för Oskar fortsätter med kvällstiden på tisdagar kl 18.30, men onsdagsträningarna har uppehåll under juli. Alla är fria att anmäla sig till tisdagskvällen, mend et är fortfarande minst 4 och max 8 i en grupp som gäller. 50 kr, och anmälan till kansliet senast kl 12.00 samma dag.

 

Det närmar sig golfveckan! Nästa vecka, på tisdag drar vi igång och sedan är det tävlingar varje dag veckan ut! Ni ser tävlingarna och de olika spelformerna här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/golfveckan-2019  Och anmäler er via Min golf.

 

En annan kul tävling, World Amateur Golfers Champinionship, passar vi redan nu på att göra lite reklam för också. Vi arrangerar deltävlingen för 5 olika klasser här på Hökensås GK den 31 juli. Ni läser mer om den här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/world-amateur-golfers-championship och anmäler er även till denna via Min Golf.

Det var allt för denna gång!
MVH
Malin Ingsten
klubbchef Hökensås GK

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org