Dagens slinga: BLÅ GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.24

Hej medlemmar!

Tack för den gångna veckan och ursäkta för det senaste veckobrevet hittills tror jag!
Vi har haft intensiva dagar på klubben och det är roligt!
Flaggtävlingen 6 juni lockade 79 spelare och vi gratulerar Tobias Kling (A-klass) Hasse Karlsson (B-klass) och Lubomir Stavrev (C-klass) till vinst! Bilder och övriga placeringar ser ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/vinnare-flaggtavling

Samtidigt samma dag bar några av oss från Hökensås fanorna och ledde paraden i Nationaldagsfirandet i Hjo.
 

När helgen kom hade vi lite över 20 unga i juniorläger, de äldre övernattade och de yngre körde dagsläger – riktigt lyckat. Kul! Det kommer ett lägertillfälle till senare i sommar för er som missade detta.
 

Det är inte så mycket kvar av veckans aktiviteter.
Igår hade vi seriespel D50 hos oss, samtidigt som 32 damer från Kil hade belagt sin hemliga resa hit. Idag, onsdag 55 elever från Guldkroksskolan som valt golf på aktivitetsdagen.

I och med detta, samt en vecka med mycket skolavslutningar och studentbjudningar har vi ställt in medlemsträningen för Oskar.
 

Om någon vecka kommer hälften av er medlemmar få en enkät från 1stgolf skickade till er. Det är klubbens sätt att mäta vad ni tycker är bra och mindre bra. Ta er några minuter och var med och påverka klubbens utveckling. Enkätsvaren blir grunden i vår verksamhetsplan, och ni som svarat och fått sammanställningen av resultaten sedan tidigare år, vet också att det är just de samlade svaren som påverkar arbeten på banan.

 

Vi har skapat ytterligare en motionsslinga i vår vandringsled. Ursprunget är fortfarande Pilgrimsleden, och tanken att vandrare som väljer den sträckan ska kunna göra en avstickare för  mat och logi hos oss, men klubben har själva i samband med denna avstickare också skapat slingor, en 5 km slinga, och nu också en 3,5 km slinga, som båda utgår från klubbhuset. Tanken är att man ska kunna ställa bilen hos oss och sedan återkomma till samma utgångsplats efter 5 eller 3,5 km. Vi jobbar nu med det sista i skyltningen, men från helgen kommer ni, och alla andra som är intresserade av en liten runda i de fina vyerna, kunna gå denna. Kom in till oss i kansliet om ni är osäkra!

 

Ta hand om er och kvarvarande vecka!

Malin Ingsten

 

Och, en extra rad från ordförande:

Nu har Hökensås GK blivit uppmärksammade igen från Hjo kommun sida. Vår klubbchef Malin Ingsten mottog under nationaldagsfirandet i stadsparken idrotts och fritidspriset 2019, ett pris som hon är väl värd med det arbete som läggs ner på klubbens verksamhet . Jag, och klubben gratulerar!

Stellan Rylander, ordförande Hökensås GK

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org