Dagens slinga: BLÅ GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev. v.22

Hej!

I helgen som gått har vi haft gott om gäster – som ni vet och ”förvarnades” om var Kristi himmelsfärds-torsdagen full av greenfee, boende och hela 17 (!) ekipage rullade in till vår ställplats. Normalt brukar vi ha plats för alla men nu har vi förstått att så kan vi inte alltid säga… - hur som helst en bra helg för klubben, och det behöver vi i dessa tider.

 

Nu till veckan blir det lugnare.
Vi kommer under måndag, tisdag, onsdag förmiddag stänga av en 9-hålsslinga i taget för arbete. Slingorna ska en efter en luftas.
I morgon, måndag, stängs röd slinga av.
På tisdag stängs blå slinga av.
På onsdag stängs gul slinga av.
Avstängningarna gäller förmiddagarna.

 

Påminnelse också att restaurangen fortsatt håller stängt under måndagar.

 

Fadderruda måndag den 25/5 kl 17.30 för er som vill gå med en fadder på golfbanan. Anmäl er senast kl 12.00 i morgon, måndag. Inga kostnader och bara lärorikt att i lugn och ro få spela några hål på avstängd bana.

 

På onsdag, 27/5 är det medlemträning för Oskar som vanligt. Tiderna är 10.00 och 11.00 i första hand. Förgående vecka blev det så populärt att vi fick utöka med tider men först och främst är det dessa två som gäller. 75 kr för en timma och ni anmäler er på info@hokensasgk.org

 

Tävlingskommittén meddelar att Flaggtävlingen som skulle ha ägt rum 6 juni är inställd till följd av Corona pandemin. Klubben följer nuvarande skarpa rekommendationer från golfförbundet, via Folkhälsomyndigheten, vilket innebär att tävling ska utebli.

Golfveckan och andra tävlingar fortsätter vi ta beslut om, tävling för tävling, två veckor innan genomförande.

 

Slutligen, ett stort TACK till er, ett antal medlemmar, som lägger många timmars ideellt arbete på banan, på byggnaderna, med grävning, med plantering och rensning för klubbens skull – ert arbete är ovärderligt.


MVH
Malin Ingsten

---------------------------------------------------------------------Hej!

Vi har haft en intensiv helg med boende och en gröna kortet-kurs där vi
välkomnar Lucas Joelsson, Jacob Rehn, Nils Melker, Cornelia Holgersson, Anna-Carin Berglund, Filip Lagerqvist, Anton Lagerqvist, Rasmus Löfqvist och Tova Pettersson som nya medlemmar i klubben.

 

Vi har haft vårt framflyttade årsmöte i utomhusmiljö på Hjo Camping. Det blev en blåsig tillställning med 27 deltagare. Ett kort referat av mötet har ni här:
http://www.hokensasgk.org/nyheter/arsmotesreferat-varen-2020

Vi gjorde utlottningen av spelsätt bland de som betalt in sin årsavgift innan årsskiftet, och vinnaren blev Anita Ericsson, Tibro, grattis Anita! Vi kommer betala tillbaka din spelrätt.

 

Restaurangen är från och med nu stängd på måndagar. Vi påminner om detta ytterligare en gång nu när det från och med i morgon träder i kraft. Kioskvaror och kaffe kommer fortfarande finnas i begränsat utbud och betalmetoden blir swish.

 

Medlemsträning som vanligt för Oskar nu på onsdag kl. 10.00 och kl. 11.00. Denna vecka är det inspelsteknik som gäller. 75 kr/person och det är minst 4 och max 8 som gäller för en grupp. Anmäl dig senast tisdag kväll på info@hokensasgk.org

 

Det blir torsdagsgolf nu på torsdag den 21 maj, Kristi himmelsfärds dag, eftersom tävlingen Uppe med Göken ställts in. Vi har dock mycket greenfeegäster och boende denna dag, så starttiderna är begränsade under för- och eftermiddag. Bäst möjlighet att gå ut för torsdagsgolfen blir efter kl 16.00 och då infaller bollränna på blå-gul slinga.

MVH
Malin Ingsten 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org