Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.17

Hej på er medlemmar!

Hoppas ni alla haft en bra påsk! Vi har haft mycket spel på banan de senaste dagarna, mest av er, men även en del gäster, och dessutom ett gäng boende från Karlskoga som hade förlagt sitt juniorläger här hos oss över påsk som blev riktigt lyckat!
Tyvärr fick vi stora problem med avloppet under helgen och fick tillkalla slamsug, utan framgång. I nuläget vet vi inte omfattningen av det hela, och arbetet fortsätter i morgon när det är vardag igen. Tillsvidare är alla toaletter inne i klubbhuset avstängda. Det går bra att nyttja dem som finns i omklädningrummen. 

 

Stort tack för den hjälp vi fick även på andra städdagen. Ni gör stor skillnad för intrycket av banan nu i uppstart. Så viktigt jobb. Tack alla som deltagit!

Kommande helg är det Hjo s Open här, vår största tävling på hela året med elitspelare från när och fjärran. Ni som anmält er som starters/forecaddies etc får påminnelse om era tider i separat mail från Petra.

Under fredag-söndag behöver klubben ideella krafter som kan köra bollplockaren på rangen. Alla tre dagarna kräver minst två pass. Klubben är i stort behov av några som kan hjälpas åt med detta så att inte en och samma person behöver ägna helgen åt detta. Hör av er snarast till kansliet så bestämmer vi tid och upplägg. Snälla hjälp oss med det!

Nu finns greenfeebiljetter att hämta till alla fullbetalande seniormedlemmar. Som vi nämnt i tidigare utskick är detta ett mervärde vi beslutat att ge er i år. En biljett/fullbetalande medlem och vi hoppas ni drar med er en strategiskt bra gäst som får mersmak för vår bana och kanske återkommer fler gånger under säsongen med andra vänner, och gynnar klubben i det långa loppet!

 

Som ni redan märkt är vi i fullgång med denna säsongen med uppstarter, seniorgolfen startar i morgon och i övrigt är allt igång nu. Träningarna för Oskar pågår, men en påminnelse här (anmälan från gång till gång) :

Medlemsträning tisdagar 18.30 gruppträning , 50 kr/person, minst 4, max 8 i varje grupp. Anmälan till kansliet.
Medlemsträning onsdagar 10.00, 11.00, 13.00, 50 kr/person, minst 4, max 8 i varje grupp. Anmälan till kansliet.
Juniorträning läs här:
http://www.hokensasgk.org/junior Ingen anmälan krävs.

Påminnelse om damupptakten nu på onsdag den 24/4. Inbjudan här: http://www.hokensasgk.org/damsektionen sista anmälan idag egentligen, men det går bra att anmäla sig även i morgon tisdag.

Vi har även haft en del specialerbjudande i shopen nu när vi öppnat. Som ni kanske vet har vi valt att inte satsa så mycket mer på kläder, utan övergår allt eftersom i det nödvändiga vad gäller bollar, handskar och småtillbehör.
Bra erbjudande som varar även denna veckan:
-Klubbpikéer och andra tröjor 199 kr styck (379 tidigare)
-Vindjackor, funktionströjor 350 kr styck (549 tidigare)
-Ta 2 dussin bollar betala för 1 (gäller Bridgestonebollar)
-Ta 3 handskar betala för 2 (alla från Footjoy)

 

Den 11 maj kommer medlemskommittén ordna en uppstart för alla som gick nybörjarkursen förra året i form av en 9 håls scramble med start kl. 9.00. Separat inbjudan kommer.

Ha en bra vecka!
Malin Ingsten 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org