Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.14

Hej!

Tack ni som var med på första städdagen! Det syntes redan vid inrullande på anläggningen att det hänt saker under helgen. Tack snälla ni, och övriga välkomna till nästa städdag som arrangeras den 22 april kl. 09.00. Då fokuserar vi på banan, och det behövs, så ju fler som kan komma då desto bättre. Vi vill ha en fin bana att visa upp nu när säsongen drar igång och Hjo S Open står för dörren som första tävling.

Om det skulle vara så att någon som inte kan närvara vid städdagarna kan tänka sig att bli hålvärd, välkomnar vi det stort! Det saknas fortfarande värdar på ett antal hål. Anvisningar vad som ingår i uppdraget som hålvärd finns här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/arbetsuppgifter-for-halvardarna

En lista på hål och hålvärdar sätts också upp i klubbhuset.

Nu till helgen öppnar vi restaurangen för lunchbuffé. Välkomna då, och alla andra dagar också så klart! I samband med detta ger vi som påtalat tidigare möjlighet för er medlemmar att ta med en ”prova-på-golfare” som kostnadsfritt får gå en 9-hålsrunda tillsammans med er. Enda kravet är att ni kommer in och anmäler dem med namn och e-post i kansliet innan ni går ut. Vi genomförde samma arrangemang förra säsongen, då ni medlemmar lockade med vänner och bekanta, som sedan ledde till att några av dem gick en gröna kortet-utbildning och i år är medlemmar hos oss – så roligt!

Under lördag och söndag har vi också ”loppis” på övervåningen kl. 10.00-12.00. Man behöver inte föranmäla detta, men bra om ni levererar golfgrejerna som ska säljas vid 09-tiden. Det ni vill sälja ska vara märkt med namn, telefonnummer, pris och betalsätt.

Första gröna kortet-kursen drar igång nu på fredag, och pågår även lördag och söndag, följd av första fadderrundan på måndag kväll. Nästa tillfälle där det fortfarande finns platser är sedan 21,22,23 april. Vet ni någon som är intresserad så påminn dem nu!

Nästkommande helg, den 15 och 16 april är det påskbuffé i restaurangen. Då det brukar bli fullsatt ber vi er medlemmar boka redan nu om ni tänkt fira påsken hos oss. I nästa vecka går annonserna ut och då fyller platserna på snabbt! 275 kr för påskmiddag inkl. dryck och kaffe är priset.
Vi kommer även arrangera en enkel, lättsam greensometävling på långfredagen. Mer om detta i nästa nyhetsbrev!

Påminnelse  om kostnadsfri hjärt- och lungräddningsutbildning. Ni som är intresserade får även lära er mer om vår hjärtstartare. Måndagen den 17 april finns möjlighet att anmäla sig, hör av er om i vill ha en plats! NI kommer aldrig ångra att ni gått den!

 

Slutligen något tråkigt som inte borde behövas omnämnas i ett nyhetsbrev. Under senaste veckorna har vi fått reaktioner både från gäster och våra medlemmar hur mycket portions-snus som ligger utspottat på vår bana, vi får be de som känner sig träffade att genast sluta med detta!

 

Det var allt för denna gången, ha det fint och vi ses snart!

Malin Ingsten

Kansliet

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org