Dagens slinga: BLÅ GUL

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 42

Hej Hökensåsmedlemmar!
-

Oktober månad, och vi har haft aktiviteter in i det sista.
 

I onsdags genomförde vi en sponsorlunch kombinerat med spel för våra samarbetspartners och stöttare. Än en gång vill jag framföra ett varmt och stort tack för det ni bidrar med till vår klubb. Vi är helt beroende av dessa intäkter för att gå runt.

Min tjänst görs om lite nu från denna höst, jag kommer ha mindre tid i kansliet och lägger istället mer tid på marknad och den utåtriktade verksamheten. Att hålla en god kontakt och dialog med alla som syns tillsammans med vår klubb är så viktigt, och jag ser fram emot detta! Petra kommer ha kansliansvaret och som ni vet sedan tidigare så finns Oskar på anläggningen även kommande år. 


Vi gratulerar också Andreas Bengtsson, Skandiamäklarna, som tog hem första priset i vår sponsorgolf i onsdags. Han får åka iväg på golfpaket för två på Äppelgården i Skåne! Grattis andrapristagare Görgen Karlsson, Skånemejerier, och tredje pris Andreas Mogyorosi, Jaquet.

 

Glöm inte vårt Höstmöte på torsdag den 17 oktober kl 19.00. Agendan har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/hostarsmote
Det kommer rpesenteras en del nyheter inför nsta säsong, så är ni intresserade och vill vara med och påverka välkomnar vi glatt detta!

 

Detta är sista dagen vi har hela anläggningen öppen. Från och med i morgon, måndag, är restaurangen stängd för säsongen, omklädningsrummen låses, golfbilarna är bortkörda –(nästa år blir det nya bilar) och kansliets öppettider går nu ner i lågsäsong, med begränsade öppettider. Vi har nu mera öppet måndag, onsdag och torsdag, 09.00-12.00. Är helgerna fina nu i oktober så kommer vi ha öppet i den mån vi har gäster på banan. Som alltid når ni oss på e-posten, där svarar vi dagligen.

 

Detta blir också sista veckobrevet. Från och med nu går vi in i månadsbrev och lite sporadisk kontakt när det behövs. Tack för den här säsongen och alla ideella insatser som görs för att förbättra och underhålla vår klubb och anläggning!

Vi hörs!
Malin Ingsten 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org