Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 33

Hej!

Vi håller just på att avsluta året klubbmästerskap och tackar er herrar, damer och juniorer som ställt upp! Alltid lika roligt att rapportera KM. Till höstårsmötet har vi de nya tavlorna uppsatta där årets vinnare finns med. Resultaten finner ni så fort de är klara på: https://mingolf.golf.se/Competition/1834519/competition/1834519/results

 

En uppdatering angående ruffklippningen. Vi klipper ner en hel del av ruffen på banan, som vi informerade om i förgående nyhetsbrev, men vi upptäcker att det blir väldigt mycket gräs och vi har problem att samla ihop allt. Det kommer att klippas en gång till med slaghacken, och tyvärr får det bli så att det nedslagna får ligga under höst och vinter, och förmultna av sig självt.  För övrigt fortsätter vi klippa med ruffklipparen och håller det som kommer upp nere.   

 

Juniorerna får i viss mån nya grupper och tider inför höststarten som börjar nu igen. Dels för att vi blir fler och fler i träning, och dels för att alla ska trivas både vad gäller jämnåriga och erfarenhetsmässigt.
Vi har kvar golfkul för de minsta, och lägger till en grupp för yngre juniorer, har kvar gruppen för äldre juniorer och flyttar upp några aktiva tävlande till en egen tävlingsgrupp. På hemsidan ser ni åldersindelning och tiderna: http://www.hokensasgk.org/junior
I alla grupper utom tävlingsgruppen går det bra att ta med sig kompisar som vill prova på golf, gör det!

Juniorläger – det är snart dags för säsongens sista juniorläger. Juniorerna har läger med övernattning fredag 30 augusti – söndag 1 september, och golfkul kör eget dagsläger under lördag och söndag. Inbjudningarna ser ni här: http://www.hokensasgk.org/junior
Anmälan till Oskar eller kansliet.

Seriespel för juniorerna i morgon måndag 12/8 kl 17.00. Nytt för den här gången är att varje deltagare betalar 50 kr, som går åter i priser. Betalning sker på plats till ansvarig förälder för dagen som också ordnar priserna.

 

Fadderrundorna kör igång igen från och med nu i morgon måndag den 12 augusti kl. 17.30. Passar dig som tagit grönt kort nyligen och är nybörjare. Du går 9 hål tillsammans med andra nybörjare och en van faddermedlem i varje grupp. Ni anmäler er till kansliet senast kl 12.00 samma dag.

 

Vi passar på att flagga för klubbens stora event för året ”Hökensås Business club challenge” som äger rum nu den 5 september. Ett event med 3-mannascramble med lite särskilda twistar, mingel, 3-rättersmeny på Hotell Bellevue inkl. dryckespaket, underhållning av medlodifestivalartister, samt priser och goodiebags.  Det finns möjlighet att anmäla sitt lag. Det kostar allt som allt 4000 kr för ett 3-mannalag, inkl. allt ovan nämnda. Det är inte bara för företag utan även för privatpersoner. Betalning via faktura till företag eller direktbetalning för privatpersoner över disk. Inbjudan är här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/business-club-challenge
Vill man kan man välja att bara vara med på kvällsmiddagen med underhållningen. Vi har fått ett riktigt bra pris från hotellet på detta för 600 kr/person inkluderat mat och dryck. Anmäl er via kansliet även till detta, eller direkt till Malin eller Stellan.

I samband med denna dag stängs 18-hålsbanan av hela dagen. Kansli-, köks och banpersonal kommer ägna dagen åt tävlingen och det innebär att all torsdagsgolf denna vecka ställs in. 9-hålsslingan kommer vara öppen för vanligt spel, men ingen service i kansliet förutom för tävlingsdeltagare denna dag.

 

H60 spelar seriespel hos oss på onsdag 14/8. De börjar kl 14.00 och därav är 18-hålsbanan avstängd fram till 15.50 ca.

Damscramble onsdag den 14/8. Anmälan till kansliet senast kl 12.00 dagen innan.
80 kr inkl fika, betalas på plats.
 

Ett sensommarerbjudande går ut nu för att locka fler att bli medlemmar hos oss. Har ni vänner och bekanta som är lockade av golf, ta kontakt med dem och berätta följande: Från och med i morgon, 12 augusti, kan man bli medlem, betala avgiften för 2020 nu, och därmed få hela resterande del av 2019 på köpet. Detta gäller alla typer av medlemskap utom gröna kortet, där vi gjort ett särskilt erbjudande med kurs, medlemskap 2019 och medlemskap 2020 för 4500 kr. Vi hoppas på så många nya medlemmar som möjligt!

 

Avslutningsvis måste vi gratulera vår juniormedlem Noel Rilheim som går från klarhet till klarhet i sina kvaltävlingar i Teen cup, totalt fyra stycken som nu givit honom en plats i SM-finalen i Gävle den 24-25 augusti. Håll alla tummar för Noel, en fin representant för Hökensås GK!

 

Trevlig vecka alla medlemmar!

Malin Ingsten, klubbchef Hökensås GK

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org