Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 15

Hej Hökensåsmedlemmar!

Fina dagar har vi nu, alla 27 hålen öppna och i helgen hade vi lite greenfeegäster och mycket medlemmar som njöt av, för många , den första rundan för i år!

 

I förgående vecka genomfördes årsmöte på klubben, referat hittar ni här:
http://www.hokensasgk.org/artikel/1799/arsmotesreferat.html

Precis som vanligt på vårårsmötet så hölls en lottdragning av en fri spelrätt för en medlem som betalt in sin avgift eller anslutit sig till autogiro innan 2018-12-31. Vinnaren av fri spelrätt blev Rickard Mickelsson. Grattis! Hör av dig till kansliet så ordnar vi resten.

 

Juniorerna kör igång vecka 16, tisdagar eller onsdagar beroende på ålder och erfarenhet – . Upptakt på söndag och en särskild imbjudan går ut till er som varit med förut. All information via Petra eller Oskar, och uppdaterade aktiviteter har ni här:
http://www.hokensasgk.org/junior
 

 


Restaurangen öppnar för lunch den 15 april och serverar dagens lunchbuffé som vanligt måndag till fredag. På lördag 20/4 och söndag 21/4 (som är påskafton och påskdagen) erbjuder vi särskild 3-rätters påskmiddag. Se informationen och boka här: http://www.hokensasgk.org/restaurang

Restaurangen har lagom till öppning nu också fått en egen facebooksida som ni kan följa, där menyerna uppdateras inför varje vecka.

 

Två regelkurser är genomförda med fullsatt sal vid båda tillfällena. Nära 100 medlemmar har nu uppdaterade kunskaper inför spelet 2019. Har du missat tillfällena eller inte kunnat? Hör av dig om du har intresse i att vi ordnar ytterligare ett tillfälle. Seniorerna och damerna kommer få en ”light-version” på sina respektive upptakter.

 

Vi påminner om seniorupptakten med fika den 11 april kl 18.30 i klubbhuset. Anmälan på lista i klubbhuset eller till kansliet senast idag tisdag! Seniorgolfen får alla födda 1959 eller tidigare vara med på. Har du inte varit med tidigare är detta ett bra tillfälle att uppdatera dig på hur denna tävling spridd över hela säsongen, går till. Mer information även här: http://www.hokensasgk.org/seniorgolf-2013

 

Rangen har öppnat så det är bara att träna på. Det är polletter eller kontokort som gäller, eller klubbens träningskort som du köper i kansliet: 10 uttag för 150 kr, 40 uttag för 400 kr eller säsongskort med fri påladdning för 1200 kr.

 

Sist men inte minst – TACK NI SOM DELTOG I STÄDDAGEN! Vilket lyft och vilken skillnad ni gjorde för anläggningen! Men det finns fortfarande lite kvar att få till, ni som tänkt deltaga på söndag den 14/4: information har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/staddagar-lordag-den-6-april-samt-sondag-den-14-april
Glöm inte att anmäla er!

 

Ha en fin vecka!
Malin Ingsten

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org