Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 13

Hej!

Nu inleder vi strax säsongen på riktigt! Den 8 april öppnar restaurangen, men redan nu till helgen öppnas blå-gul slinga för spel. I och med det stänger vi den röda ett tag, så att den får återhämta sig efter vinterspelet.

Rangen och golfbilarna dröjer dock ytterligare någon vecka innan vi kan nyttja.

söndag 2/4 genomförs den första städdagen med början kl 09.00. Vi har sagt att vi lägger extra fokus på att få i ordning kring stugor och klubbhus då. Ulla, Hacke och Niklas vet vad som ska göras. Efter genomfört arbete delas värdecheckar ut.

I måndags höll vi vårårsmöte och föreningsstämma på klubben - tack alla ni som var på plats! Bra möte med goda förhoppningar om 2017!  Ett referat från mötet finns att tillgå på hemsidan med det formella: http://www.hokensasgk.org/nyheter/referat-arsmotet
Kort kan vi här bara berätta att arrendet är klart för 25 år framåt med Almnäs, vi har köpt tillbaka klubbhus, verkstad och omklädningsrum i samband med det. 2016 gick ihop sig och klubben står med stabil ekonomi.

Frågan om att få utbildning i hjärt- och lungräddning togs upp på mötet. Bra tycker vi! Personalen utbildades i höstas, men självklart ska de medlemmar som känner behov få gå detta också. Ju fler som kan desto bättre! Jag har ordnat med en utbildning måndagen den 17 april kl. 17.00-18.30, här i klubbhuset. Max 8 deltagare vid detta tillfälle. Blir intresset stort bokar vi in flera kurstillfällen. Anmälan till kansliet.

Utlottningen av spelrätt gjordes också på vårårsmötet. Sture Wik blev den lyckliga vinnaren. Välkommen att kontakta kansliet, så gör vi en återbetalning.

I samband med öppningshelgen 8,9 april arrangerar vi bytes-och loppisdag på övervåningen i klubbhuset. Ett bra tillfälle för dig som har gamla golfgrejer som aldrig används – kanske kan de få nytt liv hos någon annan! Loppisen pågår kl. 10-12 lördag och söndag. Vi ber er märka upp det ni ska sälja med namn, pris, telefonnummer och betalsätt (swish eller kontant). Observera att loppisen periodvis kommer att stå obevakad. Det osålda som inte hämtats tillbaka tillskänks klubben.

Vi välkomnar också att ni som medlemmar tar med er en ”prova-på-golfare” denna helg. Någon som funderat på att börja spela golf, men ännu inte tagit steget. Enda kravet är att ni anmäler er i kansliet innan, och därefter får ni gå 9-hålsslingan utan kostnad.

En påminnelse från seniorkommittén:
Alla damer och herrar födda 1957 eller tidigare hälsas välkomna till årets upplaga av Seniorgolfen. Vi spelar varje tisdag fr.o.m. 25 april. Mer om detta på upptaktsmötet i klubbhuset torsdagen den 20 april kl 18.00. Kommittén bjuder på fika. Anmäl er på lista i klubbhuset.

 

Slutligen, påsken närmar sig- glöm inte att boka bord till påskbuffén på påskafton eller påskdagen. Massa gott utlovar Eva i restaurangen, och jag lovar sol och varma vindar!

 

Ha det gott, vi ses snart!
Malin Ingsten

 

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org