Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Månadsbrev mars

Hej på er!

Detta är sista nyhetsbrevet som kommer som ett månadsbrev, nästa brev har övergått till veckobrev igen – visst känns det som ett härligt vårtecken?!

I veckan har ni fått ett postutskick med de fastställda tävlingar och aktiviteter som vi i nuläget vet. Är det någon som inte fått utskicket så finns det att hämta i kansliet. Än så länge har vi bara öppet under vardagsförmiddagar, men från och med öppningshelgen har vi öppet alla dagar i veckan.

Öppningshelgen är den 8,9 april. Då öppnar restaurangen, vi tar emot våra första boendegäster för säsongen och ger även er medlemmar möjlighet att ta med en potentiell golfare till vår anläggning för gratis ”prova-på-spel”. Dessutom blir det bytes och/eller köpeshelg för begagnade golfsaker uppe på andra våning. Så har ni saker som ni vill sälja, eller känner er sugna på att fynda så vet ni vart ni ska!

Den nystartade medlemspoolen flaggades högt i utskicket som ni fick i brevlådan i veckan. Vi har fått in åtta anmälningar till medlemspoolen ännu, och inväntar resterande 660! ;-)
Det som vi är i närmast behov av just nu är hjälpande insatser till Hjo S Open, framför allt starters och flaggvakter i två-timmarspass. Kan ni tänka er att ställa upp två timmar under lördagen den 29 april eller söndagen den 30 april så hör av er till kansliet,
info@hokensasgk.org eller 0503-160 59. Det brukar vara väldigt roligt att vara med här under dessa två elitdagar så passa på!

Kommande städdagar är fastställda till 2 april och 22 april. Alla som kommer får sin städavgift tillbaka i form av en värdecheck på 300 kronor att nyttja i restaurangen eller shopen.
Som vi påpekat tidigare har hålvärdarna under den andra städdagen, 22 april, möjlighet att få hjälp med särskilda uppdrag som kräver fler och större insatser än det ”vanliga” hålvärdskapet. Prata med Niklas eller Hacke om det finns särskilda önskemål om hjälp.

Påminnelse om vårårsmöte och föreningsstämma som äger rum 27 mars kl. 19.00 i klubbhuset. Fika från 18.15. Vi ses där!
 

Ha det gott i solen!
Malin Ingsten
Kansliet

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org