Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v.40

Hej Hökensåsmedlemmar!
 

Nu är Masters avgjort där alla klubbens vinnare från säsongen gjort upp i en slutlig tävling. Vi säger grattis till Kari Nuutinen, 65 netto, som är Hökensås Master 2019 och får gravera in sitt namn i vår stora pokal.

 

För övrigt väntar lite mindre aktivitet på klubben närmsta veckan.

Seniorerna har avslutning på tisdag med en lagtävling, mat och prisutdelning för säsongen. Påminnelse till er som är anmälda, samlingen 09.30 denna dag.

 

Juniorkommittén och Oskar bjuder in till föräldramöte för Golfkul söndag 6 oktober kl 15.00. Separat inbjudan har gått ut, anmäl er till kansliet senast 4 oktober. Det är viktigt att så många som möjligt kommer, för att vi ska kunna planera och göra det bästa vi kan inför kommande säsong.

 

Vår medlemsenkät är sammanställd och vi går just nu igenom de olika delarna för att försöka utvärdera vad vi ska lägga fokus på inför nästa år. De här medlemsfrågorna lägger till stor del grunden för styrelse och klubblednings arbete. En väldigt positiv sak som vi redan nu kan utläsa, är att vår tränare Oskar Lejonberg ligger topp tre i poängranking av alla tränare. Lite över 300 klubbar använder denna enkät till sina medlemmar, och Oskar har bland de högsta betygen av alla! Grattis till bra jobb Oskar!
 

Vi påminner än en gång om höstårsmötet den 17 oktober kl. 19.00. Då kommer vi gå igenom enkätsvaren och berätta om planerna inför 2020. Hoppas vi ses då, och innan dess så klart!

 

Med vänlig hälsning
Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org