Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 39

Hej medlemmar!
 

Fina höstdagar har passerat, och i helgen hade damerna sin avslutning med 18-hålstävling och mat, grattis Ann Sjögren på 75 slag! Igår, söndag avgjordes Almenäsagresen med 33 deltagare, vi säger grattis till Clas Ericsson (44 poäng) som vann en hel julegris att hämta till middagarna i vinter. Grattis också 2:a Jesper Carlman (41) och 3:a  Pära Bjurström (36).
 

I förgående veckas tävling Up on Walls meddelades fel vinnare i juniorklassen. Det skulle vara Erik Almedahl och Noel Rilheim som tog pris för bästa juniorer.

 

Under veckan kommer en inbjudan till er som vunnit eller kommit tvåa i klubbarrangerade tävlingar inbjudas till Masters. Tävlingen spelas söndagen den 29 september.

 

Styrelsen har i förgående vecka varit iväg på strategimöte och planeringskonferens inför säsongen 2020. Budget, värdegrund, verksamhetsplan, mål och syften omarbetas och är satta som förslag till årsmötet nu. Med oss hade vi också klubbrådgivare från Svenska golfförbundet som moderator. Värt att nämnas i dessa tider är att allt naturligtvis bekostades av var och en som deltog.

 

Seniorerna spelar sin sista ordinarie tävling i morgon, tisdag. 1 oktober sker avslutningsgolf med mat, och information kommer i morgon under seniorgolfen, samt anmälningslista och en särskild inbjudning till er seniorer från och med i morgon.

 

Årsmötet är den 17 oktober. Inbjudan och agenda för kvällen har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/hostarsmote

 

Ett stort erbjudande till greenfeegäster går ut idag och gäller nu på fredag, den 27 september som ni gärna får sprida till era bekanta i andra klubbar. Vi kallar driven för ”100-appen” och innebär att man som greenfeegäst betalar 200 kr för en 18-hålsrunda inklusive lunch hos oss (100 kr greenfee, 100 kr lunch) Erbjudandet gäller bara i kombination att man både äter och spelar. Är man 5 eller fler i samma sällskap är priset 100 kr lunch och 50 kr greenfee. Gäller endast 27 september och gäller endast. Ytterligare information om hur detta bokas och genomförs ser ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/100-lappen

 

Välkomna till denna veckan!

Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org