Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev. v 38

Hej!

Vi pustar ut efter ”Up on Walls” -en lyckad, rolig, intensiv 2-manna scrambletävling som vår medlem Per Olsson höll i under lördagen med många i startfältet. Vi tackar er övriga medlemmar som hade överseende med att det var lite tight att komma ut för ”spontanspel” denna dag.
Grattis till Oskar Lejonberg och Patrik Andersson som tog hem första pris i seniorklass, Erik Olsson och Sixten Larsson som tog första pris i juniorklass samt till Melker Fredriksson som slog längsta drive och Tommy Hallström som kom närmast hål! Hela resultatlistan ser ni på ”Min Golf”.
Tack för arrangemanget och allt runt om!

Är ni flera som vill arrangera företagstävling på klubben till nästa säsong så hör av er redan nu, så bokar vi in datum och gör ett preliminärt upplägg. Dagarna bokas snabbt upp så det är lika bra att preliminärboka så tidigt som möjligt – vi tar gärna emot er! 

 

Tidigare i veckan hade golfkul sin avslutning och bytte klubborna mot klot då avslutningen var i Hjo Bowlingcenter med spel och pizzafest. Tack föräldragruppen med Daniel Strid i spetsen som tagit hand om våra yngsta golfare under denna säsong!

 

I veckan som kommer har vi faddergolf som vanligt på måndag kl 17.30. Anmäl er till kansliet senast kl 12.00 samma dag.

 

Seniorerna fortsätter som vanligt månaden ut med sin seniorgolf.

 

Damerna har sin avslutning på lördag 21/9 med spel och middag. Se inbjudan från damkommittén här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/avslutning-for-damerna Observera att 18-hålsslingan är avstängd från 12.30 och en timma framåt till förmån för detta arrangemang.

 

Almenäsagresen – vår traditionella, lite annorlunda tävling på hösten spelas på söndag 22/9. Anmäl er senast två dagar innan, på fredag kl 12.00. Inbjudan och statuterna för tävlingen har ni här: http://www.hokensasgk.org/nyheter/almenasagresen-tavlingsinbjudan

 

Nya direktiv nationellt gör det inte längre möjligt att betala med signatur på någon av våra kortterminaler. Det är bara kort med kod som gäller nu mera.

 

Allt gott!

Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org