Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 32

Hejsan!

 

Hoppas ni haft en bra vecka! Nu är det augusti och vi tror på ännu en riktigt fin golfmånad!

 

Vi börjar med att informera om en banförändring som kommer ta sin början nu kommande vecka.
Styrelsen har lyssnat in kommentarer och åsikter från medlemmar och gäster och tagit enhälligt beslut om att klippa ner ruffen på banan avsevärt. Detta för att öka upp speltempot men också för att det överlag blir en mer positiv spelupplevelse för många.
Arbetet tar sin början i mitten av veckan.

 

I helgen försvann nyckeln till bollautomaten mellan fredag kväll och lördag morgon. Är det någon som lånat eller hittat den, så lämna in den till kansliet omgående. Vi har ett antal medlemmar som arbetar ideellt med att plocka bollar på rangen och vi behöver den.

 

På tisdag 6 augusti är det seriespel för H50 på Hökensås. 18-hålsbanan är därav avstängd 14.30-16.50.

 

Golfkul kör igång igen nu på tisdag den 6 augusti kl 17.30-19.00. Alla nya och gamla deltagare är välkomna. Har ni någon kompis i åldern 6-10 år som vill prova, så ta med! Golflek första timman, gratis korv och saft sista halvtimman!


Medlemsträning för Oskar i grupp i veckan, tisdag kväll 18.30 eller onsdag 10.00 samt 11.00. minst 4 max 8 per grupp och 50 kr i avgift. Anmäl er till kansliet. 

På söndag, den 11 augusti är det Klubbmästerskap. Tävlingen spelas dels i åldersklasser och dels i ett stort herr och ett stort dam-KM. Mer information i inbjudan som skickas ut separat i början av veckan. Anmäla er kan ni göra redan nu på Min golf.

 

Juniorernas seriespel varannan måndag kommer från och med nu kosta 50 kr per tävling. Detta tog föräldragruppen som gemensamt beslut. Alla pengar går till priser. Nästa tillfälle blir 12/8 kl 17.00 och ni anmäler er via Min Golf eller till Oskar. Swishbetalningen kommer ske till Mary i juniorgruppen, som ordnar med priser.

 

Tack för nu, ha en bra vecka!

Malin Ingsten

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org