Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v 25

Hej medlemmar!

Vi lämnar ännu en intensiv vecka bakom oss och blickar fram mot midsommarveckan!
 

På onsdag 19/6  har H75 seriespel hos oss kl 10.00, vilket innebär att 18-hålsslingan är avstängd från 09.30-11.40 denna dag.
 

Samma dag är det medlemsträning med Oskar kl 10.00 och 11.00, och samma gruppträning finns även att boka in sig på dagen innan, på tisdag fast kvällstid kl 18.30. Anmäl er till kansliet om ni vill vara med, info@hokensasgk.org eller 050316059.
 

På onsdag kväll är det damscramble kl 17.15. Anmäl er senast 10.00 till kansliet samma dag om ni vill delta i den. Lottning sker på plats.
 

Sedan kommer midsommar, och vi har midsommartävlingen 18 hål greensome, med sillunch efter 9 hål. I dagsläget är 150 (!) personer anmälda att tävla! På midsommaraftons kväll är det mat och festligheter i klubbhuset, observera att det är separat anmälan till det!

 

Vi får idel beröm för banan just nu, men vi vill ändå uppmana hålvärdarna att i veckan ta ett krafttag vid sina hål. Vi önskar att helhetsintrycket ska vara bästa möjliga inför midsommarhelgen då vi har chans att visa upp banan för många gäster. Rensa och gör i ordning på era hål så hjälps vi åt!
Förutom fasta styrkan med Niklas och Ludde, Olle och Kristian, Michael och Oliwer, har vi nu också timanställt tre av våra egna medlemmar. Stort tack Tommy Lagerholm, Hasse Ingerhage och Claes-Göran Lundgren för att ni nu ingår i styrkan och lägger mycket tid på bland annat bunkrar – det ger resultat.  Men som sagt – allt hinns inte med, ni hålvärdar har fortfarande ett viktigt uppdrag.

Vi har i dagsläget problem med vår dator i kansliet, under morgondagen är den borta på reparation och det kan dröja ytterligare någon dag innan vi kan använda den som vanligt igen. Därför ber jag er medlemmar att sköta allt ni kan vad gäller tävlingsanmälningar, hcp-justeringar med mera på egen hand för att underlätta för oss.

 

Många av er ser jag på fredag – till er övriga – ha en fin vecka och helg!

Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org