Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Nyhetsbrev v. 23

Hej!

Vi har haft en intensiv helg på anläggningen med mycket gäster och mycket spel. Långhelgen började med tävlingen Uppe med Göken som lockade rekordmånga 76 tävlande. Grattis till Patrik Andersson och Jonas Pettersson i A-klassen och Edvin Lundgren och Rickard Arvidsson i B-klassen.

Förutom golfspelare har vi i helgen haft flera vandrare som provat vår nya led och motionsslinga, superkul! Fortsätt sprida detta och prova gärna själva att gå dessa 5 km med vänner och bekanta.

Veckan avslutades också med att en av klubbens juniorer, Jesper Klasson, satte en hole-in-one på blå 3. Den andra för hans del! Stort grattis!

Nu till kommande aktiviteter.

Idag, måndag 3/6 har vi premiär för juniorernas seriespel. En tävling på 18 hål som kommer spelas varannan måndag kl 16.00 och man anmäler sig från gång till gång på Min Golf, eller via kansliet. Vi stänger av 18-hålaren från kl 15.40.

På torsdag, 6/6 är det vår nationaldag och vi från Hökensås GK har tillfrågats av Hjo kommun att vara fanbärare denna dag. Marschen går från torget kl. 13.40 ner till stadsparken.
Uppe på klubben är det den traditionella Flaggtävlingen! Singeltävling, som spelas i tre klasser, startavgift 100 kr. Sista anmälan är tisdag kl. 12.00. Inbjudan har ni här:
http://www.hokensasgk.org/nyheter/flaggtavling

 

Nu i helgen har juniorerna sitt första sommarläger med övernattning hos oss. Glädjande nog har vi via vårt samarbete med grannklubben Breviken också kunnat erbjuda några av deras juniorer att vara med också, så ett stort gäng kommer under Oskars ledning bli ännu duktigare juniorgolfare under helgen.
 

Samma helg pågår också Konstrundan i Hjo och vi lånar ut våra väggar till Habo-konstnären Marianne Magnusson.
Dessutom ställer vår egen medlem Pära Bjurström ut en unik utställning på Hjällö samma helg, torsdag – söndag, där allt en gång började för exakt 50 år sedan. Kända vyer, porträtt och ett och annat golfmotiv finns med! Åk gärna ut!


Trevlig vecka!
Malin Ingsten

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org