Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Månadsbrev mars

Hej Hökensåsmedlemmar!

Här kommer månadsbrevet för mars. Sista månaden av lite mer ”sällan-brev” – sedan är vi åter i säsong och kör veckobrev. Visst är det härligt!
 

Vi påminner om inbetalning av medlemskap. Förfallodatum på fakturorna har passerat och inom någon vecka går påminnelser ut till de som inte betalat och heller inte meddelat urträde.
Ni som har friskvårdsbidrag via era arbetsplatser, glöm inte att begära kvitto av oss på er inbetalning, så kan ni nyttja det till spelrätten.


Ett aktivitetsprogram för säsongen finns att tillgå med datum för upptakter och tävlingar. I år väljer vi att inte posta det i pappersform utan sparar på både porto och miljö och lägger det under nyhetsfliken på hemsidan istället. Ni hittar den i listen här: http://www.hokensasgk.org/konferens

Vill man ha programmet i pappersform finns det att hämta på kansliet från 15 april.

Vi planerar att framöver bygga om vår hemsida till en lite mer praktisk och överskådlig sida. Bland annat vill vi kunna ha ett dokument som aktivitetskalendern smidigt synlig för er. Lika så banstatus för dagen och så vidare. Att bygga om hemsidor är tidskrävande och dyrt – har vi någon i klubben som har professionella kunskaper eller kontakter? Hör av er snarast så tar vi in offerter.

HCP-kommittén anordnar regelkurs med anledning av de nya reglerna som träder i kraft nu 2019. Ett utmärkt tillfälle att uppdatera sig, och även en bra kväll för er som är nya i golfen att ställa andra regelfrågor utöver de nya. Thomas Johansson och Mats Lewin från regel och hcp-kommittén är på plats och håller i mötet, samt vår tränare Oskar Lejonberg. Tillfällena är 26/3 samt 4/4 kl. 18.00-19.30. Anmälan till kansliet info@hokensasgk.org , mer info kommer i egen inbjudan inom kort.

Städdagar är satta till 6 april samt 14 april. Mer info när det närmar sig.

Seniorgolfen har upptaktsmöte med fika den 11 april kl 18.30 i klubbhuset. Anmälan på lista i klubbhuset eller till kansliet senast 8 april. Seniorgolfen får alla födda 1959 eller tidigare vara med på. Har du inte varit med tidigare är detta ett bra tillfälle att uppdatera dig på hur denna tävling spridd över hela säsongen, går till.

räldramöte för er som har aktiva juniorer i klubben den 7 april kl. 14.00. Oskar Lejonberg, vår tränare, presenterar upplägget för säsongen.

Påminnelse om årsmötet som äger rum torsdagen den 28 mars kl 19.00 i klubbhuset. Årsmöteshandlingar finns att tillgå på plats i klubbhuset.

 

Ni ser – nu börjar breven bli längre igen. Ett gott tecken att mycket är på G.

Ha en bra vecka!

Malin Ingsten, klubbchef Hökensås GK

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org