Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Månadsbrev februari

Hej Hökensåsmedlemmar!

Här kommer ett månadsbrev och en liten uppdatering vad som görs och är på gång på anläggningen.

Till att börja med, nu när solen skiner och det börjar smälta undan snö:

TJÄLLOSSNING - Kommande dagar väntas mildare temperaturer och vi tror att det kan bli besvärligt läge på banan under några dagar vid eventuell tjällossning. Vi förbehåller oss då rätten att stänga banan helt och hållet. Detta för att så lite yta som möjligt ska skadas nu, och vi ska kunna ha ett gott skick tidigt på säsongen. Just nu är röd slinga öppen, men läget ändrar sig från dag till dag. Vill ni vara säkra på att röd slinga är öppen innan ni åker hemifrån, ring 0503-160 59 eller skriv till oss på facebooksidan där vi svarar snabbast.

I helgen hade vi kick off för styrelse, kommittéer och personal och förberedde säsongen 2019 som faktiskt inte är alls långt borta. Mycket bra kom upp, och inom de två närmsta veckorna går ett aktivitetsprogram för säsongen ut via e-post till er. Där har vi samlat alla upptakter, tävlingar och andra ”större datum” som gäller för oss under 2019.

Hjo S Open är en av de ”större datumen”. I år äger denna elittävling rum den 27/4 och 28/4. Tävlingskommittén behöver denna helg förstärkning av så många medlemmar som möjligt som kan ställa upp ett par timmar var. Det handlar om att vara flaggvakt, starter, golfvärd och liknande – ett jättebra sätt att träffa klubbmedlemmar och lära sig mer om hur en tävling går till för er som är nya. Dessutom får man se riktigt duktiga spelare från hela landet slå – boka in redan nu!

Dessutom finns möjlighet att stå som huvudsponsor till denna välkända tävling. Har du eller någon du känner ett företag som vill ha sitt namn och marknadsföring i samband med denna tävling – kontakta kansliet direkt, info@hokensasgk.org så bygger vi upp ett förslag tillsammans. Detta är vår största tävling under säsongen och den är vida känd.

Vinterträningen som vi samordnar tillsammans med Breviken GK har fallit väl ut. För er som missat det så har alla Hökensåsmedlemmar under februari och mars månad möjlighet att anmäla sig till svingträning i Brevikens inomhushall. Det är vår tränare Oskar Lejonberg som håller i grupplektioner, 6 personer/tillfälle för 100 kr/person och tillfälle. I hallen finns också möjlighet till att bli filmad för att få en bättre uppfattning om rörelsemönster med mera. Ni läser mer på länken här: https://www.facebook.com/Oskar-Lejonberg-Golf-419690335466259/
Kommande söndag ser det ut följande av lediga platser:

11:00, 6 lediga platser seniorer
13:00, 2 lediga platser seniorer
14:30, 4 lediga juniorer
16:00, full

 

Sist men inte minst – vårårsmöte den 28 mars kl. 19.00 i klubbhuset. Boka in datum redan nu så skickar vi möteshandlingar framöver!

 

Påminnelse om att betala årsfakturorna. Sista februari är sista betalningsdag!

Ha en fin vecka!

Malin Ingsten, klubbchef Hökensås GK

 

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org