Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59
E-post: info@hokensasgk.org

Månadsbrev november

Hej Hökensåsmedlemmar!

Nu har den fina hösten som hängde i länge övergått i riktig vinter.
En påminnelse om kansliets öppettider nu är måndag, onsdag och torsdag 09.00-12.00.
Och - lördagen den 15 december kommer vi hålla midvinteröppet precis som förgående år, och då finns möjlighet att köpa julklappar till sig själv eller till någon annan till riktigt bra erbjudanden – vi spar vår black Friday och kör en förhoppningsvis lagom white saturday i december!

 

I fredags stängdes gul slinga, så från och med nu är det endast röd slinga som är öppen. Ordinarie greener gäller nu endast vid plusgrader och upptinad greenyta, och alla som spelar under vintern följer dessa. Har ni med er greenfeevänner spelar de för 150 kr på vintergreenfee.

 

Rangen är stängd för säsongen nu.

 

Omklädningsrummen är låsta, men toalett och möjlighet till fikaplats finns inne i klubbhuset som är öppet och tillgängligt dagtid. Detta förutsatt att alla håller efter och städar bort efter sig.

 

Västgötagreenfeen upphör. Detta beslutades i samband med årsmöte och planeringskonferens för VGF i Vara förgående helg. Det enda som lever vidare av Västgötagreenfeen är juniorernas överenskommelse, som innebär att våra juniormedlemmar upp till 18 år (observera åldersrevideringen) spelar fritt upp till 3 gånger på alla klubbar inom Västra Götaland. Alla övriga överenskommelser upphör och istället är det upp till klubbarna själva att inneha egna överenskommelser vad gäller greenfee. Våra vänklubbar 2019 kommer vara Skövde GK, Breviken, Skinnarebo, Ryfors, Falköping, Mariestad. Detta är de som är klara, eventuellt tillkommer ytterligare någon klubb. Observera också att rabatterade avgifter på dessa klubbar endast gäller våra fullbetalande seniormedlemmar. Vid årsskiftet kommer ni på vår hemsida kunna läsa priserna som vi håller sinsemellan.

 

Det kommer nya golfregler under 2019. Nu finns de beskrivna både i text och i korta små filmsekvenser.

Länk till regelfilmer: https://www.youtube.com/playlistlist=PLKaPDBMLBJMJVeRVB_DnevYLg20FmnUkX

Länk till information i text: https://golf.se/regler-och-handicap/regler/golfreglerna-2019/

 

Vi kommer i slutet av veckan börja skicka ut nya årsfakturor. Ni som meddelat ert urträde ur klubben kommer fortsätta få våra utskick fram till mars 2019. Det är då medlemskapet går ut.
Förmodligen blir det här det sista fakturautskicket som blir på papper och går brevledes. Kommande år hoppas vi kunna övergå till e-postfakturor, men behöver då säkerställa att vi har tillgång till alla medlemmars e-postadresser samt att den stora mängden också har en löpande kontroll över inkorgen. Det kommer att bespara klubben både personaltid och kostnader vilket kan komma bättre till hands på annat.

 

Vi hörs!

Malin Ingsten

 

 

Hökensås GK

Telefon: 0503-160 59 | E-post: info@hokensasgk.org